Hoe dan?

Eigenlijk heel simpel:

Wij analyseren je passie, droom of missie en werken dit uit tot een gedegen voorstel. Nauwlettend op de details creeren wij de beste aanpak voor de realisatie van je project.

Belangrijk in dit proces is dat we snel aan de slag kunnen met een heldere visie. Wij gebruiken zo min mogelijk vaktaal en moeilijke termen om zo dicht mogelijk bij de client te staan.

Ben je zelf al enigszins ervaren met WordPress of wil je graag zelf de basis leren van het bouwen van een degelijke website of webshop? Dan helpen wij je graag opweg met diverse cursussen en relevante artikelen.

Bij onze diensten kun je snel zien wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. Duidelijke afspraken, een vast tarief en geen verassingen zorgen voor een fijne samenwerking en een vlotte oplevering van de opdracht.

Weten wat je wilt!

Dat scheelt een hoop! Een heldere visie op je project is essentieel voordat we samen aan de slag gaan. Bij ons eerste contact bespreken we direct de insteek van het project en bekijken we samen wat kunnen doen voor je en wanneer.

Aan de hand van een gratis consult van ongeveer 30 min. bieden wij diverse optie aan